Tak na úvod sa priznám, že ja teda neverím, ale to v tejto chvíli vôbec nie je podstatné. Skôr, ako začnete čítať ďalej, chcem všetkých upozorniť, že linky v tomto článku môžu obsahovať podvodný materiál a pokiaľ sa necháte zlákať, môžete prísť o vaše peniaze. Tak isto odporúčam, aby ste stránky spomenuté v tomto článku navštívili s bezpečným internetovým prehliadačom a s bezpečným operačným systémom. Voľbu nechám na vás.
Dnes mi prišiel spam.
Teda, nie že by som zbieral nevyžiadanú poštu, ale kedže boli tie vianoce, odhodlal som si prečítať o tom, akými novinkami disponuje medicína v oblasti zväčšovania mužského prirodzenia. Žiaľ, nič sa dnes zväčšovať nebude (kchhh), jednalo sa IBA o výhodnú ponuku na predaj software (screenshot). Samozrejme nie som blbec, aby som na tu hashovanú linku hneď klikal (a bol by som blbec, keby som ju nerozmázol, že hoši:), ale nedalo mi to a stránky http://indigo-oem.com som navštívil aj tak. Chvíľu som ich naťahoval, nahádzal si do košíka kopec software a dokonca som klikol na order a začal vyplňovať formulár na dôveryhodnej adrese firmy www.sitesgate.com.
Potom ma to ale prestalo baviť (Je vám dúfam jasné, že sa nudím), takže som spustil moju obľúbenú disciplínu – kam ma to až dovedie. Google mi prezradil, že „firma“ Downloaded software sú ojebávači hrubého zrna a kto nedočítal až sem a objednal si nejaký ten softík za babku, s najväčšou pravdepodobnosťou príde o nejaké tie ďalšie bubáky.
S firmou sitegates.com to bolo už veselšie. Samozrejme je to nejak prepojené na DS, ale narazil som cestou necestou na peknú diskusiu o tom, či je, alebo nie je Pay-Ace scam. Neviem čo je Pay-Ace ale viem čo je scam (nigérijské mrdky píšuce žalostné maily do sveta). Pekné a kruté na tej diskusii je to, že sa tam hádajú tri tábory – ojebaní verzus ojebávači a tí, čo budú pravdepodobne ešte len ojebaní. Hlavnou postavou toho príbehu je však istý distingvovane vyzerajúci pán Pedro Dispenza. A tu to už začína byť zaujímavé.
Google ma doviedol na úžasnú stránku, ktorá čudujme sa tomu, združuje komunitu pochybne zarábajúcich ľudí. Pedro tam má dokonca svoj pekný profil a 22 priateľov. Na tej stránke ma zarazil hlavne fakt, že portál združujúci ľudí čo prudia ľudí, sám o sebe prudí (otravnými vyskakovacími chujovinami, ako by asi povedal náš pán prezident).
No a tu sa konečne dostávam k jadru veci. Strašne, ale strašne som sa tu na tom začal smial. Pripadalo mi to ako scifi. Ako nejaký generátor hi-tech názvov firiem skombinovaný s generátorom sociálnej siete, berúci fotky z databanky kresťanského dobročinného spolku.
Napríklad taká pani Felicia, ktorej závidím jej 7540 priateľov. Má firmu, má kopec kamošov, to je život. Ty vole alebo čo taká pani Yvonne, tá ich má dokonca 7911. Ďalšia milá pani Ashley, tá zas predáva skvelé balíky software, zdá sa že tentoraz aj legálne. A dámy určite nepohrdnú firmou sympatického pána Stevea, ale myslím, že je ženatý, takže smola :(
Tak čo, myslíte si, že títo sympatickí ľudia veria v boha?

Sleduj všetky zápisy pomocou RSS
Sleduj všetky komentáre pomocou RSS
Ak z toho majú nejaký zisk, tak v boha určite veria. A je im jedno v akého.
Inak weby tých ľudí a produkty ktoré niektorí z nich ponúkajú, sú fascinujúce. Vážne začínam uvažovať nad tým, že sa medzi nich zaradím.